Paviljoen Peerkesbos

PROEF! BELEEF! GENIET!
Ons menu
Een reservering maken

Sfeervol genieten.

Welkom bij Paviljoen Peerkesbos! 

Laat je verwennen.


Bij Paviljoen Peerkesbos geniet jij volop van een smaakvolle beleving met goede sfeer. Van dinsdag t/m zondag serveren wij een heerlijk menu. Maar ook ben je van harte welkom voor een gezellige borrel, vergadering of feest. Wat de reden ook mag zijn, wij zorgen hoe dan ook voor een passende verwennerij vol smaak!

Heerlijk nieuw!

Over ons

Heerlijk nieuw!

Daar krijg je gewoon trek van.

We hebben een nieuw menu! Helemaal lenteproef. Met de frisse maaltijdsalades, een 3-gangen verrassingsmenu en flammkuchen halen wij de lente in huis. Bekijk hem hier!

Word jij onze nieuwe sfeermaker?

Over ons

Word jij onze nieuwe sfeermaker?

Op ons werkmenu staat een peer van een chef-kok, een gastvrije restaurantmanager en enthousiaste bedrijfsleider. Valt dit bij jou in de smaak? Neem dan contact op voor een heerlijke kennismaking.

Quizzen maar!

Over ons

Quizzen maar!

Voor de slimmeriken.

Zo leuk, op 15 juni organiseert The Brain een uitdagende pubquiz op onze sfeervolle locatie. Om de optimale quiz-sfeer te krijgen zorgen we voor dat lekkere (speciaal)biertje, wijntje of frisje en een goede snack.

Lekker vergaderen.

Over ons

Lekker vergaderen.

Dat smaakt naar meer.

Ben jij op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke lunch, vergadering of teamactiviteit? Kies dan voor Paviljoen Peerkesbos. Want hier kan het allemaal. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

De perfecte cocktail.

Over ons

De perfecte cocktail.

Het water loopt je in de mond met de perfecte cocktails én mocktails van TenderOne cocktailmachines. Door één druk op de knop wordt jouw favoriete cocktail gemaakt. Voor welke cocktail kies jij?

Lik je vingers maar af!

Over ons

Lik je vingers maar af!

Peerkes menu.

Samen met onze keukenhelden zorgt onze chef-kok voor een smaakvol menu. Heb je een allergie of andere wensen? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor een aangepast menu.

Verwennerij op maat.

Over ons

Verwennerij op maat.

Vier een verrukkelijk feest.

Heb je iets te vieren? Wij zorgen dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Verwen jezelf met een kennismaking en maak een afspraak. Dan geniet jij straks volop van je eigen persoonlijke feest.

Onze diensten

Toegankelijk
Buffet
Buiten zitten
Self-parking
Privé-evenementen
Bruiloftsrecepties
Gratis Wifi
Honden toegelaten

Betalingsopties

Mastercard
VISA
Cadeaukaart
Pin Payments

Openingstijden

We zijn gesloten

Keuken is geopend 

Twitter_Logo_Blue